05446334616
05446334616
info@carstationtuning.com

İLETİŞİM
0544 633 46 16

Turbo Şarj

Turbo, atmosferik motorlarda pistonların hızlı hareketleri esnasında azalan hava emişini yani pistonlara ihtiyaç duydukları havayı pompalayan atmosfer basıncını arttıran mekanizmadır. Türbin ve kompresör olmak üzere iki bölmeden oluşan helis açılı kanatlara sahiptir.

Turbo Tamiri

Turbo yeni nesil araçlarda ekonomi sağlamak ve daha fazla güç alabilmek adına kullanılan parçalardır. Aşırı zorlandıklarında yada bakımları zamanında yapılmadığında turbo tamiri, turbo revizyonu kaçınılmazdır. Turbo tamiri sırasında dikkat edilmesi gereken bir çok konu vardır. Aracınızın Turbo tamiri işlemlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmekteyiz. Turbo tamiri sırasında arıcınızı sağlıklı bir şekilde söküp turbo tamirini yapıyoruz. Yapmış olduğumuz turbo tamiri işlemleri garantilidir. Car station Tuning güvencesi sayesinde arıcınız emin ellerde turbo tamiri öncesinde arınızın turbosunu kontrol edip gerçek olan sorunlar üzerinden ilerlemekteyiz.

Hybrid (Hibrid) Turbo

Hybrid Turbo, yüksek performans beklentisi içinde olduğunuz araçlarınız için gerekli olan turbodur. Aracınıza uygun hybrid turbo için Car station tuning olarak sizlere destek vermekten grurluyuz. Muhendis ekibimiz sayesinde uzun yıllar yapılan argeler sonucunda hazırlamış olduğumuz hybrid turbolar sayesinde daha fazla güç ve performans sağlamak artık mümkün sadece yarış otomobillerinde değil günlük kullanmış olduğunuz araçlarda da hybrid turbo kullanabilir ekonomi kazanabilirsiniz. Yakıt tasarrufu saplamak için bizimle iletişime geçiniz. yapış olduğumuz hybrid turbolar sayesinde ciddi anlamda yakıt tasarrufu sağlamak mümkün hibrid turbo dönüşüm merkezi car station tuning 

Big Turbo (Büyük Turbo)

Mevcutta bulunan turbolu otomobilinizin turbosunu daha güçlü ve daha fazla basınç üretebilen turbolar ile değiştiriyoruz. Büyük turbo seçeneklerimizden dilediğinizi aracınıza uygulayabiliriz. Turbo büyütme işelemimizden sonra aracınızın performansı iki kat daha güçlenecektir. Yazılım ile desteklediğimiz turbolar sayesinde yüksek güçler yakalamak hayal değil performans artırmak ve turbo büyütmek için bizi arayınız.
05446334616
05446334616
Çiflik Mahallesi Edebali Caddesi no:19/1
İstanbul / Beykoz