05446334616
05446334616
info@carstationtuning.com

İLETİŞİM
0544 633 46 16

Dizel otomobillerde bulunan partikül filtresi (dpf) belirli km sonra kurum biriktirmektedir. Dizel partikül filtresi aşırı dolu olan araçlar bir süre sonunda motor arızasına sebep olmaktadır. Aracınızda dizel partikül filtresi temizliğini zamanında yaptırırsanız her hangi bir sorun yaşamazsınız. 

Dizel Partikül Filteresi (Dpf) Temizleme

Partiklül Filtresi (Dpf)  Temizliği Yapılmaz ise ne olur?

Dizel partikül filtresi (Dpf) arızasını göz ardı ederseniz aracınız fazla yakmaya ve çekişten düşmeye ve daha sonrasında dizel partikül filtresi tıkalı uyarısı yada egzoz emisyonun kontrol ettirin gibi arızalar verir dizel partikül filtresi temizliği yapılmadığıda aracınızın turbosuda zamanla zarar görecektir. Dizel partikül filtresi tıkalıyken üzerinde çok fazla ilerlerleseniz araç yağı içine mazot karışmaya başlayacaktır daha sonrasında da motorunuz ciddi zarar görücektir. Bu tarz arızalar yaşamak istemizyorsanız dizel partikül filtrenizi düzenli olarak temizletmeniz gerekmektedir. Aracınızın bakımları yapıldığında mutlaka partikül filtresini kontrol ettiriniz. 

Partikül Filtresi Temizleme Dpf Temizliği

Dizel Partikül filtresi temiziğini 1 saat gibi kısa bir sürede yapıyoruz. Dizel partikül filtresi (dpf) temizliği sırasında aracınızın hiç bir parçası sökülmeden sadece özel olarak üretmiş olduğumuz partikül filtresi temizlik spreyi ile işlemi gerçekleştiriyoruz. Dizel Partikül Filtresi Temizliği işlemini bütün dizel araçlara uygulamaktayız. Beykoz da bulunan Car Station Servisimizden sadece randevu oluşturmanız yeterli olacaktır. 

Car Station Partikül Filtresi Temizleme Spreyi

Car Station dizel partikül temizleme spreyi özel olarak çeşitli argeler sonucu ve yılların deneyimi sonucunda üretilmiş bir sıvıdır kullanımı çok kolaydır kendiniz bile aracınıza uygulayabilirsiniz. Aracınızın sadece oksijen sensörünü sökerek ilacı uygulamanız yeterli olacaktır. 1 saat içinde aracınızdaki değişimi göreceksiniz. Uygulamayı yapmaktan çekiniyor iseniz bizi aramanız yeterli olacaktır. Gerekli ölçümler yapılarak dziel partikül filtresi temizleme (dpf temizleme) işlemini 1 saat içinde yapabiliriz. 
05446334616
05446334616
Çiflik Mahallesi Edebali Caddesi no:19/1
İstanbul / Beykoz