05446334616
05446334616
info@carstationtuning.com

İLETİŞİM
0544 633 46 16

Dizel Enjekör Tamiri

Dizel Enjektör Tamiri Konusunda uzman ekibimiz ile birlikte dizel enjektörlerinizi hızlı güvenilir bir şekilde gerçekleştirmekteyiz. Dizel enjektör tamirinde bir ilke imza atıyoruz. Garantili bir şekilde dizel enjektörlerinizi tamir ediyor dizel enjektör temizliğini yapıyoruz. Arızalı tıknmış dizel enjektörleriniz saatler içerisinde eski haline gelecek aracınız ekisi gibi daha az yakıt tüketecektir.

Dizel Enjektör Büyütme

Dizel Enjektör Büyütme işlemi performans amaçlı yapılan araçlarda yapılmaktadır. Dizel araçlarda yüksek performans sağlamak için ifrmamız tarafından geliştirilmiş dizel enjektör büyütme işlemi sayesinde 30 beygir güç artışları sağlamak mümkündür. Dizel enjektör büyütmekteki amaç orjinal olan enjektörlerin sağlayamayacağı yeterli olmayan yakıt miktarını karşılamaktır. Yazılım uyguladığımız araçlarda daha büyük turbo setup araçlarda genellikle kullanılmaktadır. 
Dizel performans artırma adımlarından biri olan dizel enjektör büyütme işleminden sonra arıcın çok daha fazla güçlenecekitr.

Dizel Enjekör

Dizel motorlarda silindir içine yakıtı püskürten bölüme enjektör denir. ... Devasa yükseklikte yakıt basıncına dayanıklı olan enjektörler, yakıtı yüksek basınçla ve atomize ederek (zerrecikler halinde) silindir içine püskürtür. Enjektörlerin yakıtı püskürttükleri kısıma enjekör memesi denir. Dizel Enjektör Temizliği Belirli Bakım aralıklarında yapılmalıdır. Motor ömrü için ve yakıt tarsarruufu sağlamak adına dizel enjektör temizlği yapılmalıdır. Dizel Enjektör Tamiri mümkün olan  bir parçadır fakat arızalanmaları halinde tamir maliyeti yüksektir. 

Dizel Enjektör Temizliği 

Dizel motorların en önemli parçalarından biri olan dizel enjektör temizlği oldukça önemlidir. Kötü yakıtlar neticesinde arıza yapan tıkanan korozyona uğrayan enjektörlerinizin bakımızı zamanında yapmaz iseniz aracınızın motorunda kalıcı hasarlara yol açacaktır.  Car Station Tuning dizel araçlarınızın enjektör temizliği ve bakımı işlemlerini büyük bir titizlikle gerçekleştirmekteyiz. Dizel araçlarda yaşanan dizel pompa arızalarınızı 1.gün gibi kısa bir sürede sorunsuz ve garantili bir şekilde yapmaktayız.
05446334616
05446334616
Çiflik Mahallesi Edebali Caddesi no:19/1
İstanbul / Beykoz