05446334616
05446334616
info@carstationtuning.com

İLETİŞİM
0544 633 46 16

Kişiselleştirilmiş Chip Tuning (araç yazılımı) uygulamalarının istanbul anadolu yakası adresi Beykoz da hizmet vermeye devam ediyor. Anadolu yakası chip tuning mağazamızda sizlere en kaliteli hizmeti verebilmek için en iyi orjinal chip tuning cihazlarıyla donatılmış bir şekilde sizleri karşılıyoruz. Beykoz Chip tuning ve oto servisimizde araç bakımı, motor mekanik, oto çekici hizmetleride vermekteyiz. Beykoz Chip Tuning ve Oto servisimize ulaşmak danışmanlık almak için telefon numaramızı arayabilirsiniz. 
0544 633 46 16
Car Station Tuning
Ecu Programlama
İstanbul Chip Tuning (araç yazılımı) konusunda anadolu yakasında araçlarınızın yazılımlarını güvenli bir şekilde güncelliyoruz. 
Beykoz da yer alan dükkanımızda chip tuning uygulamalarımız sayesinde motorlarınız daha güçlü ve verimli hale geliyor. 
Chip tuning uygulamalarımızı her araca göre özel şekillendiriyoruz. 
Sarıyer Chip Tuning 
Car Station
Chip Tuning Nedir?
Chip tuning otomobillerin motor kontrol ünitesinin (ECU) içinde ki yazılımı değiştirmek ve otomobilin performansını arttırmak için kullanılan yöntemdir. Chip tuning yöntemi günümüzde çoğunlukla otomobillerin yakıt tüketimlerini azaltmak, otomobillerin güç ve tork sınırlamalarını yükselmek için kullanılmaktadır.
Chip tuning yapılan araçlar daha yüksek tork güç elde ederler.
Chip Tuning Faydaları?
Chip tuning  yani araç yazılımı değiştirilen araçlar genellikle yakıt olarak daha az yakarlar. Chip tuning yazılımı çeşitledirilebilir performans amaçlı yazpılan otomobillerde daha fazla güç anlamına gelir daha sportif bir kullanım sağlar. Chip tuning işlemi yapılmış bir araç eski mevcut sınırlandırılmış yapısından tamamen farklı olarak daha rahat bir şekilde gaz tepkimelerine cevap verir. 
Chip Tuning Zararlımıdır?
Chip tuning araç yazılımı değiştirme işlemi araçlarda var olan gücü açığa çıkardığı için sadece mevcut sınırları ortadan kaldırır. Chip tuning işlemi yapılmış bir araca zamanında bakım yapılmaz ise ancak otomobil zarar görebilir. Aslında orjinal haliyle kullandığımız otomobillerde malesef bakım yapmaz isek aynı riski taşır. Chip tuning yazılımı var diye aşırı araca yüklenilmeside malesef aynı şekilde araca zarar verecektir.
SARIYER DPF İPTALİ
DPF NEDİR ? iptali ne işe yarar?
Dizel partikül filtresiyeni nesil dizel motorlardaki yanma sonrası ortaya çıkan zararlı gazların ayrıştırılmasına yardım eden filtre sistemidir. 
 DPF iptali Faydaları
Dizel partikül filtresi, zamanla dizel araçlarda tıkanıklık gösterir ve motor arıza ışığı yanar. Beykoz Dimsport chip tuning işleminden sonra motor arıza ışığı yanması önlenir. Downpipe uygulaması yapılmış araçlarda mutlaka yapılması şarttır. Aksi taktirde yakıt miktarı artacak Ecu kendini korumaya alacaktır. Bunun neticesinde aracınız yolda kalabilir. Dpf iptalinin en büyük sebebi Dpf nin parça olarak çok maliyetli olmasıdır. Dpf neden arıza yapar sorusununda yanıtı Dizel kurum üreten bir yakıt tipidir. Bu kurumlar zamanla Dpf nin tıkanmasına sebep olur. Bu sebeplerden dolayı Dimsport Chip Tuning İşlemi ile Dpf İptali gerçekleştirilir. Beykozdaki Chip Tuning merkezimizde bu işlemleri gerçekleştirmekteyiz. 

 
EGR İPTALİ

SARIYER EGR İPTALİ 

Beykozdaki Car Station Tuning ve Oto servisimizde tıkalı olan EGR valflerinizi temizliğini yaptırabilir. Aynı zamanda chip tuning uygulamalarımız sayesinden dilerseniz Egr Valflerinizi aracınızdan iptal ettirebilirsiz. EGR İptali genellikle araçlarda tıkanması yada bozulması sonucundan yapılır. EGR İptali konusunda bilgi alamak için Car Station Tuning  telefon numaramız 0544 633 46 16 her türlü sorularınız için bizimle irtibat kurabilirsiniz.   

EGR İPTALİ NEDİR ?

EGR valfi nasıl iptal edilir ? sorusuna cevap arıyorsanız doğru yerdesiniz istanbul beykoz chip tuning merkezimizde bu konuyla ilgili kısa sürede size cevap verebiliyoruz. Egr İptali genellikle araçlarda tıkanması yada bozulması durumunda yapılır. Egr sistemi parçaları pahalı olduğundan insanlar genellikle yeni bir Egr sitemi almak yerine iptalini tercih ederler. Bazı araçlarda performan artışı sağlamak amacıylada Egr Valfi iptali yapılmaktadır.
Sarıyer Chip Tuning ve Araç Yazılımı Merkezi 
Beykoz Chip Tuning ve araç yazılımı merkezimizde Araçların beyinlerine yani doğrudan ECU ünitelerine direk bağlanarak chip tuning işlemleri sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Beykoz chip tuning ve araç yazılımı merkezimizde yapılan işlemler EGR iptali yani (Egzoz geri dönüşüm sistemi iptali) Dpf İptali (dizel parikül sistemi ) iptali gerçekleştirilmektedir.  Beykoz chip tuning merkezimizde araçların güçlerini artırma yani chip tuning remap harita şekillendirme yapılmaktadır. Chip Tuning araç yazılımı uygulamamızdan sonra araçlarınızda 20 ila 50 hp civarında extra güç ve tork kazanımı sağlanmaktadır. Turbo dizel araçlarda chip tuning yazılımı yakıt tasarrufuda sağlamaktadır.  Sadece yakıt tasarrufu işlemi yaptırkam ister iseniz beykozda bulunan chip tuning merkezimize uğrayabilir chip tuning işleminizi güvenle yaptırabilirsiniz. Araç yazılımları hakkında bilgi almak isterseniz beykozdaki chip tuning araç yazılımı merkezimide uğrayabilir yada telefonla bizden bilgi alabilirsiniz. Chip tuning işlemi yanı sıra adblue sistemlerinde sorun yaşayan araçların adblue sistemlerini yani adblue iptalini gerçekleştiriyoruz. Beykoz chip tuning merkezimizde son teknoloji ile üretilmiş chip tuning ve araç yazılımı cihazaları kullanılmaktadır. Her marka Turbo Dizel chip tuning işlemi yapılmaktadır. Her marka benzinli turbo araçlara yazılım işlemi yapılabilmektedir. Aracınızda chip tuning işlemi yaptırmadan bizimle mutlaka irtibata geçiniz. 
Sarıyer Chip Tuning ve Araç Yazılımı
0544 633 46 16 
Egr İptali 
Dizel Parikül İptali 
Yakıt Tasarrufu
Chip Tuning ve Araç Yazlımları
+ Güç ve Tork 
05446334616
05446334616
Çiflik Mahallesi Edebali Caddesi no:19/1
İstanbul / Beykoz