05446334616
05446334616
info@carstationtuning.com

İLETİŞİM
0544 633 46 16

Hybrid Turbo Şarj

Hybrid Turbo Şarj sistemi aracınızın mevcut turbo komprosör sisteminin daha geliştirilmiş halidir. Çoğunlukla Hybrid Turbo Şarj sistemleri özel olarak dizayn edilen motor güçlendirmeye yönelik proje araçlarında kullanılmaktadır. Fakat biz bu yüksek teknoloji turbo sistemini Car Station olarak günlük yaşantımızda kullandığımız araçlara uygulamaya entegre etmeye başladık. 

Hybrid Turbo Araç Yazılımı

Hybrid Turbo araçlarda yapılan mekanik değişiklikler sebebiyle turbo daha verimli çalışacaktır bu verimliliği motor iç yapısında ayarlamak için Ecu yardımı gerekmektedir bu yüzden Hybrid Turbo uyguladığımız bütün araçlarda (chip tuning) yani araç yazılım programlanması işlemlerini biz Car Station olarak gerçekleştiriyoruz. Bunları yaparken aracınızın orjinal değerleri ve toleransları dışına çıkmamak adına özen gösteriyoruz. Tamamen lisanslı orjinal ürünler sayesinde aracınız daha da güvenli bir şekilde yola devam ediyor. 

Hybrid (Hibrid) Turbo

Hybrid Turbo, yüksek performans beklentisi içinde olduğunuz araçlarınız için gerekli olan turbodur. Aracınıza uygun hybrid turbo için Car Station olarak sizlere destek vermekten grurluyuz. Muhendis ekibimiz sayesinde uzun yıllar yapılan argeler sonucunda hazırlamış olduğumuz hybrid turbolar sayesinde daha fazla güç ve performans sağlamak artık mümkün sadece yarış otomobillerinde değil günlük kullanmış olduğunuz araçlarda da hybrid turbo kullanabilir ekonomi kazanabilirsiniz. Yakıt tasarrufu saplamak için bizimle iletişime geçiniz. yapış olduğumuz hybrid turbolar sayesinde ciddi anlamda yakıt tasarrufu sağlamak mümkün hibrid turbo dönüşüm merkezi Car Station

Big Turbo (Büyük Turbo)

Mevcutta bulunan turbolu otomobilinizin turbosunu daha güçlü ve daha fazla basınç üretebilen turbolar ile değiştiriyoruz. Büyük turbo seçeneklerimizden dilediğinizi aracınıza uygulayabiliriz. Turbo büyütme işelemimizden sonra aracınızın performansı iki kat daha güçlenecektir. Yazılım ile desteklediğimiz turbolar sayesinde yüksek güçler yakalamak hayal değil performans artırmak ve turbo büyütmek için bizi arayınız.
05446334616
05446334616
Çiflik Mahallesi Edebali Caddesi no:19/1
İstanbul / Beykoz