05446334616
05446334616
info@carstationtuning.com

İLETİŞİM
0544 633 46 16

Tüm Turbo araçlar için özel olarak tasarlanmış intercooler (turbo radyatörü ) uygulaması firmamız tarafından garantili bir şekilde yapılmaktadır. Aracınızın orjinal intercooler sistemi yetmiyor ise mutlaka bizi arayınız..
0544 633 46 16
Turbo İntercooler
Car Station İntercooler her araca özel istenilen ölçüde hazırlanmakta ve montajı yapılmaktadır. Turbo intercooler soğutması yetersiz gelen araçlar için kesin çözüm. Turbo radyatörünüz yetmiyor ise bizi arayınız. Dilediğiniz ölçüde intercooler büyütme işlemini yapmaktayız. 
Araca Özel Turbo Radyatörü
İntercooler Büyütme

İntercooler Büyütme Nedir? İntercooler Büyütme Neden Yapılır? İntercooler Büyütme Basıl Yapılır?

İntercooler Büyütme; Turbo araçlarda performans amaçlı olarak yada yada bazı araçların turbo soğutması yetersiz kalması sebebiyle Turbo İntercooler büyütme işlemi uygulanır. Turbo çıkışından gelen sıcak havayı ne kadar fazla soğutursanız okadar çok performans almanız mümkündür. Bazı otomobil üreticileri tasarruf amaçlı intercooler sistemlerini araçlara koymamaktadır. Turbo intercooler sistemi olmayan araçlar malesef çok çabuk ısınarak performans düşüşü yaşarlar. İşte bunu önlemek amacı ile intercooler sistemi çok önemlidir. 
 

intercooler Büyütme Nasıl Yapılır?

Turbo Araçlarda üzerinde bulunan intercooler performans amaçlı büyütmek gerekebilir. İntercooler büyütme aracınızın turbo basıncı, turbo hava sıcaklığı durumuna göre belirlenmektedir. Örneğin Turbo İntercoolerınız 3 litre civarı olsun fakat siz bu araçta yazılım uygulaması yaparak tırbo basıncını artırdıysanız. Mevcut intercoolerınız malesef artık yeterli olmayacaktır. Bu yüzden turbo intercooler yada turbo radyatörünüzü büyütmek gerekebilir. Bu işlemler sırasında gerekli ölçümler yapılarak aracınızın intercooler büyütme işlemini car station tuning olarak gerekleştirmekteyiz. 

05446334616
05446334616
Çiflik Mahallesi Edebali Caddesi no:19/1
İstanbul / Beykoz