05446334616
05446334616
info@carstationtuning.com

İLETİŞİM
0544 633 46 16

Tüm Renault Sybol Araç Yazılım kullanıcılarına özel Ecu Araç yazılım Hizmeti Dimsport ürünleri ile güvenli bir şekilde yapılmaktadır.
Araç yazılımında lider marka Dimsport ürünleriyle Clio 4 araç yazılımı işlemlerini kusursuz yapmaktayız.
Beykoz da bulunan araç yazılımı chip tuning dükkanımızı ziyaret edebilir bilgi alabilirsiniz.
0544 633 46 16
Ecu Programlama
Renault Sybol Araç Yazılım işlemi özel olarak kişiselleştirilmiş profesyonel cihazlar ile gerekli şartları hazırlayarak yapmaktayız. Sadece Araç yazılım işlemi değil aynı zamanda Renault Sybol Araç Yazılımı için gerekli bütün etkenleri sizlere sağlamaktayız. Aracınızı Araç Yazılımı işleminden sonra güvenle Sürebilirsiniz. 
Renault Sybol Araç Yazılım
Araç Yazılım Nedir?
 Araç yazılım otomobillerin motor kontrol ünitesinin (ECU) içinde ki yazılımı değiştirmek ve otomobilin performansını arttırmak için kullanılan yöntemdir. Chip tuning yöntemi günümüzde çoğunlukla otomobillerin yakıt tüketimlerini azaltmak, otomobillerin güç ve tork sınırlamalarını yükselmek için kullanılmaktadır.
Chip tuning yapılan araçlar daha yüksek tork güç elde ederler.
 
Araç Yazılım Faydaları?
Chip tuning  yani araç yazılımı değiştirilen araçlar genellikle yakıt olarak daha az yakarlar. Chip tuning yazılımı çeşitledirilebilir performans amaçlı yazpılan otomobillerde daha fazla güç anlamına gelir daha sportif bir kullanım sağlar. Chip tuning işlemi yapılmış bir araç eski mevcut sınırlandırılmış yapısından tamamen farklı olarak daha rahat bir şekilde gaz tepkimelerine cevap verir. 
Araç Yazılım Zararlımıdır?
Chip tuning araç yazılımı değiştirme işlemi araçlarda var olan gücü açığa çıkardığı için sadece mevcut sınırları ortadan kaldırır. Chip tuning işlemi yapılmış bir araca zamanında bakım yapılmaz ise ancak otomobil zarar görebilir. Aslında orjinal haliyle kullandığımız otomobillerde malesef bakım yapmaz isek aynı riski taşır. Chip tuning yazılımı var diye aşırı araca yüklenilmeside malesef aynı şekilde araca zarar verecektir.
DPF İPTALİ
DPF NEDİR ? iptali ne işe yarar?
Dizel partikül filtresiyeni nesil dizel motorlardaki yanma sonrası ortaya çıkan zararlı gazların ayrıştırılmasına yardım eden filtre sistemidir.
 DPF iptali Faydaları
Dizel partikül filtresi, zamanla dizel araçlarda tıkanıklık gösterir ve motor arıza ışığı yanar. Dimsport chip tuniing işleminden sonra motor arıza ışığı yanması önlenir. Downpipe uygulaması yapılmış araçlarda mutlaka yapılması şarttır. Aksi taktirde yakıt miktarı artacak Ecu kendini korumaya alacaktır. Bunun neticesinde aracınız yolda kalabilir. Dpf iptalinin en büyük sebebi Dpf nin parça olarak çok maliyetli olmasıdır. Dpf neden arıza yapar sorusununda yanıtı Dizel kurum üreten bir yakıt tipidir. Bu kurumlar zamanla Dpf nin tıkanmasına sebep olur. Bu sebeplerden dolayı Dimsport Chip Tuning İşlemi ile Dpf İptali gerçekleştirilir.

 
Renault Sybol Araç Yazılım EGR İPTALİ

EGR NEDİR, EGR İPTALİ NE İŞE YARAR ?

EGR’nin açılımı “Exhaust Gas Recirculation” şeklindedir. Bunun Türkçe karşılıgı ise ‘ egzoz gazları devridaimi ‘ olarak tercüme edilebilir. Bu vananın amacı silindirler içinden atılan egzoz gazlarının %10 a kadarını emme manifoldu üzerinden temiz hava ile karıştırarak silindirlere geri göndermesidir. Egzozdaki gazların ne kadar kullanılacağına motor beyni (ECU) karar verir bunun için genellikle elektronik kontrollü egr valfleri kullanılır.

EGR İPTALİ NEDİR ?

EGR valfi nasıl iptal edilir ? EGR, iptal edilmesi için uyguladığımız Dimsport chip tuning yazılımları sayesinde EGR valfinde kapama işlemi olduğu için, aracınız da yanmamış olan gazlar direk dışarı atılır. Bu işlem sonucunda aracınız egzoz gazı yerine oksijen çekerek daha iyibir yanma elder. EGR iptali aracınıza hem performans hemde yakıt ekonomisi sağlar.
Renault Clio Araç Yazılım 
Renault clio araç yazılım işlemi yüklendikten sonra aracınızda yaklaşık olarak 25 beygir güç artışı sağlanmaktadır. Renault clio araçlarına uyguladığımız araç yazılımı (chip tuning) uygulaması ile renault clio yakıt tasarrufu sağlamaktadır. Clio yakıt tasarrufu konusunda gerçekten iddaa edioruz %10 tasarruf  sağlanmaktadır. Clio araç yazılımından memnun kalmaz iseniz 15 gün içerisinde orjinal yazılımınızı yüklemeyi garanti ediyoruz.
Renault Sybol Araç Yazılım 
Renault Sybol Araç Yazılım işlemi yüklendikten sonra aracınızda yaklaşık olarak 25 beygir güç artışı sağlanmaktadır. Renault Sybol araçlarına uyguladığımız araç yazılımı (chip tuning) uygulaması ile renault clio yakıt tasarrufu sağlamaktadır. Renault Sybol Araç Yazılım işlemi ile yakıt tasarrufu konusunda gerçekten iddaa edioruz %10 tasarruf  sağlanmaktadır. Renault Sybol Araç yazılım sonrasında memnun kalmaz iseniz 15 gün içerisinde orjinal yazılımınızı yüklemeyi garanti ediyoruz.
Renault Sybol Araç Yazılım
Renault Sybol Araç Yazılım
+ 25 Beygir Güç Artışı
Renault Sybol Araç Yazılım
Yakıt Tasarrufu
Renault Sybol Araç Yazılım işlemi uyguladıkdan sonra aracınızı tanıyamayacaksınız. Renault Sybol Araç Yazılım yüklemesi ile aracınızın gücü 25 beygire kadar artmış olucak gaza bastığınız ilk andan itibaren araç yazılımı işleminin farkını yaşayacaksınız. Renault Sybol Araç Yazılım dosyaları orjinal cihazlar sayesinde güvenle yapılmaktadır.  
Renault Sybol Araç Yazılım dosyası hazırlanırken aracınızın yakıt haritası tekrardan düzenlenir buda size yakıt tasarrufu olarak geri dönüş sağlar. Renault Sybol Araç Yazılım ile yakıt tasarrufu sağlamak istiyor iseniz mutlaka bizi arayıp bilgi alınız.  Dizel yakıt tasarrufu konusunda Renault Sybol Araç Yazılım için özel hazırlamış olduğumuz dosyaları aracınıza yüklüyoruz.
Renault Sybol Araç Yazılım
Ücretsiz Muayne
Renault Sybol Araç Yazılım işlemleri yazpılmadan önce aracınıza ücretisiz olarak muayne bilgisayarlı tarama gerçekleştirmekteyiz. Aracınızın arıza kayıtkarı orjinal bilgisayar yazılımları sayesinde yapılarak size bilgi verilmektedir. 
05446334616
05446334616
Çiflik Mahallesi Edebali Caddesi no:19/1
İstanbul / Beykoz